Kopa Grilling Solutions
Vertegenwoordiger van de Benelux voor dit exclusieve merk.

Vertegenwoordiger Benelux
Laurent Eshuis

Sinds de introductie van de houtskoolovens van Kopa op de Horecava Amsterdam in 2015 geniet het Sloveense bedrijf Kops Pro d.o.o wereldwijde bekendheid. En dat is niet zonder reden. Naast de geroemde houtskoolovens, zijn ook de Robatagrills, Smokingoven, Yakitori & Hibachi tafelgrills en de Parillagrills inmiddels geliefd bij koks van over de hele wereld. Van Foodtruck tot sterrenrestaurants.

Behoefte aan een persoonlijk ontwerp ? Bij ons ben je aan het juiste adres. De Custom-build systemen laten niets te wensen over. Er is keuze tussen diverse kook en/of grill eilanden met zowel houtskool, gas en/of elektrische hittebronnen. En voor ieder product van Kopa geldt een hoog kwaliteitsniveau.

“We streven er naar om de hoogste kwaliteit te bereiken met onze producten, de selectie van materialen laat dan ook alleen het beste door.

Ons productie proces kenmerkt zich door betrouwbaarheid en in hoge mate herhaalde bewerkingen, wat wordt gewaarborgd door het gebruik van die nieuwste laser en robot technieken en veel aandacht voor detail. We hebben duurzaamheid hoog in het vaandel en ontwerpen onze producten zo dat ze vele jaren dienst doen.” Kops Pro d.o.o

Download hier de Kopa Grilling solutions documenten


Meer weten wat KOPA grilling solutions inhoud?

Graag verwijs ik je dan naar hun website. Hier vind je alle informatie rondom het merk/producten.